keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Näyttötyö
Aloitin näyttöni tekemisen tiistai aamulla. Tehtäväni oli rakentaa uusi seinä uudelle teemalle. Aikaa näytön tekoon meni n. kaksi päivää. Teeman nimi oli '70S vibes.

Aloitin pyyhkimällä pölyt kaikilta tasoilta ja siistimällä hyllyt. Tämän jälkeen tein rungon seinään jota muunsimme Vikken kanssa aina jos parannettavaa löytyi tai tila alkoi loppumaan. Rungon tekemisellä säästää paljon aikaa ja muutoksien teko helpottuu huomattavasti.

Kun runko oli saatu päätettyä, aloin täyttää seinää. Koot pitää olla tarkassa järjestyksessä ja henkareiden täytyy olla sopusuhtaisesti koko rekillä levitettynä. Vaatteiden pitää olla tasapainossa ja värit asetellaan niin että seinä "rauhoittuu" ja se ei olisi liian sekava. Kyseisessä teemassa oli kaksi selvää väriä, kirkas oranssi ja punertavat värit, ja sininen ja vihertävän sävyt. Vaatteita yhdisti valkoinen väri.
Seinään tuli kolme fronttia, yksi paidalle ja kaksi mekoille. Tilaa oli vaatteisiin nähden vähän joten pinoista piti tehdä suorat ja siistit että kaikki mahtuisi.

Kun kaikki vaatteet oli saatu paikoilleen, oli aika höyryttää vaatteet. Pusseissa vaatteisiin tulee helposti ryppyjä, joten ne pitää höyryttää että ne näyttävät hyviltä. Tässä seinässä oli paljon vaatteita jotka oli valmistettu materiaaleista jotka menevät ryppyyn helposti joten höyryttäminen oli tärkeä vaihe.

Sitten oli aika laittaa esilla "assa" eli asusteet. Tässä teemassa niihin kuului kasseja ja gladiaattorisandaalit. Sandaalit aseteltiin niin että fronttien kohdalla ne osoittavat eteenpäin, muuten sandaalit olivat vaaka asennossa.

Lopuksi ylähyllylle vaihdettiin uusi juliste teemaan liittyen. Näin asiakas näkee miltä vaatteet näyttävät päällä ja asiakas saattaa saada ideoita asun kokoamiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti