keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

American Car Show 2016
Saimme asiakastyöksi toteuttaa osasto yhdelle seuralle American Car Show-tapahtumaan. Saimme seuran nimeltä AMC Club Finland ry. Heidän osastolleen tuli Studebaker ja Rambler autojen malleja, joiden mukaan aloimme suunnittelemaan sopivaa teemaa. Teemamme painottui rankasti 50-luvun poparttiin, ja sen huomasi hyvin osaston ulkonäössä. Käytimme rajuja värejä, vanhoja sarjakuvahahmoja ym. mikä viittasi 50-lukuun tai sen ajan taiteeseen.

Kävimme myös Malmin lentokentällä tutustumassa halliin jossa messu pidettiin. Tätä ennen pidimme pienen palaverin meidän luoka, järjestäjien ja toisen koulun tiimin kanssa. Etukäteen piti olla 20 kysymystä valmiina jotka voitaisiin kysyä (vaikka läheskään kaikkia ei kysytty...)
Tästä kuvia myöhemmin kunhan vanhan kännykkäni saan haltuuni! Hallissa oli silloin valtavasti erilaisia lentokoneita, joiden seassa kuljimme ja saimme kuvan päähän miltä halli näytti.

Tämän jälkeen palasimme kouluun ja aloimme tuli pepun alla säätämään osastoa. Piti mitata, piirtää, suunnitella... Kaikkea siihen mahtui. Hikeä valui ja vlillä kohdattiin mielipiteissä mutta muuten saatiin omasta mielestä homma hyvin kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti