keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Työssäoppiminen UCOB
Olen ollut työssäoppimassa Kampin United Colors of Benettonilla. Aika täällä on mennyt todella nopeasti, tekemistä on ollut todella paljon ja missään vaiheessa ei ole ollut tylsää.

Ekat viikot menivät talon sääntöjä opetelessa. Viikkaus on iso osa työkuvaani ja aluksi tuntui mahdottomalta viikata niin siististi kuin muut osasivat, mutta kaikki tsemppasivat ja antoivat vinkkejä ja rakentavaa palautetta, ja nyt voin sanoa että viikkaus sujuu hyvin omasta mielestä! Viikkauksen lisäksi olen oppinut miten seinät rakennetaan ja miten vaatteet saa viikattua esille niin, että jos vaatteessa on yksityiskohtia, se saadaan esille hyvin.

Viikkojen kuluessa olen saanut auttaa seinien rakentamisessa, tehdä itse jopa joitakin seiniä. Olen pari kertaa auttanut rakentamaan Sisleyn näytteikkunan joka on ollut aina oma kokemus, sillä joka kerralla näyteikkunaan on tullut hienoa rekvisiittaa ja rakennettavaa.

Nyt lähiaikoina teemat on saatu kasaan ja nyt pyritään myymään aikaisemmintulleita tuotteita ja tuomaan niitä varastosta. Tämä on haasteellista, sillä teemat eroavat aina jotenkin ja ne pitäisi saada harmoniaan. Värien pitää sopia yhteen ja pysyä rauhallisina ym ym...

Tällä hetkellä on menossa yhdeksäs viikko, eli kaks viikkoa enää jäljellä! Kesä on jo saapunut tänne Helsinkiin ja olem nyt asunut Rastilassa työssäoppimisen ajan. Vaikka porukka täällä onkin ollut vähän villiä niin mukavaa on ollut adua vihdoin yksin! Täältä on mennyt 20 minuuttia metrolla Kamppiin, eli ei pitkä matka.

Odotan tulevaa kahta viikkoa innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti