keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Agent Bauer,Susanna Vento ja Jenni Juurinen




Meille annettiin tehtäväksi etsiä Agent Bauerin sivulta yksi mieleinen kuvaaja ja yksi tämän ottama kuva. Silmään iski heti Rebecca Cohenin kuvasto, joka oli todella upeasti toteutettu.
Agent Bauer on nettisivu, jonne kuvaajat voivat lisätä omia kuviaan, jolloin ihmisten on helppo löytää niitä. Sivu on todella helppokäyttöinen, vaikkakin suomeksi sivustoa ei saa. Kuvat ovat jaoteltu kätevästi hakusanojen avuilla, esim. jotkut käsittelevät hius-ja meikkaushakua, kun taas jotkut käsittelevät valokuvausta. Itse pidän sivustosta todella paljon, ja haen nykyisin välillä sieltä inspiraatiota piirroksiin.

© COPYRIGHT AGENT BAUER





Itse pidän Susannan kuvista tosi paljon. Kuvat ovat sopivan hillittyjä ja jopa hieman vanhanaikaisia. Itse ainakin jäin katsomaan kuvia hieman pidemmäksikin aikaa, sillä yksityiskohdat kuvissa ovat onnistuneita ja itse jäin ainakin tutkimaan niitä kiinnostuneena.



Jennin kuvat kertovat kaikki omaa tarinaansa. Hänen kuvissaan värit leikkivät keskenään ja luovat hauskan tarinan rekvisiitan kanssa. Jennin sivu on aika hauskasti toteutettu; kun sivun avaa, eteen ilmestyy hyvin erilaisia kuvia, mutta kun mieleistä kuvaa klikkaa, sieltä avautuu kokonainen kuvasto kyseisestä aiheesta. Itse pidän kyseisestä ajatuksesta, sillä säästää turhaa sivun rullaamista ja onhan se omalla tavallaan aika kiva. On hyvä huomata, että Jenni on maininnut sivullaan ettei hänen kuviaan saa käyttää ilman lupaa,joten jos haluat hänen kuviaan johonkin käyttää,muista pyytää lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti