torstai 29. tammikuuta 2015

Myymälätilaskannaus

Anttilalla on kolme pääsisäänkäyntiä joista pääsee suoraan vaatetus- ja kenkäpuolelle,kodinpuolelle sekä Toppariin eli tekniikka puolelle.

Kun astuu vaate- ja kenkäpuolelle,edessä seisoo heti ykköspöytä. Siinä on yleensä mallinukke, jolla on päällä uusimpia tuotteita mitä Anttilaan on saapunut. Sen vieressä saattaa olla hyllyköitä joissa on tarjouksia ja uutuuksia myös. Vaatepuolen yhteydessä on myös kosmetiikapuoli,johon kuuluvat meikit,hiustuotteet ym.

Kun taas astuu keskimmäisestä ovesta sisään,avautuu kodinpuoli, jossa itse työskentelin työssäoppimisen ajalla. Kodinpuoleen kuuluvat sisustus,lelut ja pelit,lamput sekä matot. Joulun aikaan kodinpuolen päätyyn tulee myös "Joulutori" jossa myydään joulukoristeita sekä valoja. Kaikki osastot erottuvat helposti; toisella puolella on lakanat ja toisella puolella taas ovat pyyhkeet ja muut suihkutarvikkeet. Heti kun astuu sisään niin ympärillä on ykköspöytiä. Niihin yleensä laitetaan tarjous- tai kamppanjatuotteita.

Viimeisenä muttei vähäisenä,tulee Toppari aka TopTen. Siellä myydään Anttilan elektroniikka- ja muut sähkötarvikkeet. Itse en ehtinyt hirveästi paikkaan tutstua,mutta osaan etsiä sieltä tarvittaessa tuotteita.


 Jouluinen Anttila osasi pitää hyvin tunnelman mukana. Katossa roikkui joulukoristeita,lattiassa oli liimattuja lumihiutaleita ja hintakylteissä oli jouluisia kuvioita. En saanut hirveästi kuvia otettua mikä näin jälkikäteen tietenkin harmittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti