torstai 9. lokakuuta 2014

Avoimet ovet 8-9.10

Avoimien ovien päivä loppui tänään. Näiden kahden päivän aikana on ollu iha hirveesti tekemistä ja hääräämistä. Meiän tiimi ( minä + Viivi ja Aino ) oltiin eilen noin yhdeksän tuntii Venemestarin kadulla tekemäs pöytänumeroita Logomon Yrittäjä gaalaan. Oli se kyllä väsyttävä päivä, piti nousta ennen kello kuutta ja kotii pääsi vast jossai puol seiskan aikoihin. Eli jalat sattu, väsytti, oli nälkä ja huh. Onneks meil oli hyvä neuvoja vesileikkuussa, muuten ei oltais selvittykkää! Kyllä sen huomas sitte loppu päivästä ku vitsien laatu rupes laskemaan kiitettävästi ja nauratti melkeen kaikki... Kun numerot oli saatu leikattua, ne pakattiin laatikkoihin odottamaan seuraavaa päivää, jolloin ne haettiin.

Toisena päivänä vietin kolme tuntia Liisan parturituolissa ja kauhistelin ku hiuksia vaan lähti ja lähti. Kiitti Liisa, isot halit sulle :*

Sen jälkeen tulin takaisin Hyvonille ja olin vähän eksynyt et missä mennään. Ruvettiin sitte tekemään PowerPoint esitystä rokokoosta ja siinä se päivä meni äkkiä.

1 kommentti:

  1. Jutusteleva tyyli on ominaista blogillesi. Tässä jutussa puhekieli menee mielestäni turhan pitkälle. Oma fiilis välittyisi hieman asiatyylisemmälläkin kielellä. Kuviakin olisi mukaan mahtunut. Pitkän päivän tunnelman olet saanut välitettyä.

    VastaaPoista