sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Stockmanniiin!

Aamulla kello 8.15 lähdimme Hyvonilta juna-aseman kautta koukaten kohti Helsinkiä. Mua tää jännitti aika paljon koska vasta toinen kerta Helsingin keskustassa! Kun tulee Perniöstä Helsinkiin, ero on aaaaika iso. Kun astuimme ulos bussista, ykköset ja kakkoset jakautuivat kahtia; ykköset lähtivät Jorin kanssa ja kakkoset lähtivät omille teilleen. Ensin kiersimme rakennuksen ympäri ja otimme näyteikkunoista kuvia.




Tämän jälkeen siirryimme sisätiloihi, missä meitä odotti kaksi opasta; toinen opasti meidät vaatepuolelle ja toinen sisustuspuolelle. Molemmat olivat omalla tavallaan kiinnostavia, ei niistä enempää! 



Kun oppaat olivat saannéet kerrottua kaiken tarvittavan, jakauduimme tiimeihin ja lähdimme keskustaan etsimään kiinnostuvia liikkeitä josta ottaa kuvia. Olisin kovin halunnut käydä Louis Vuittonin liikkeessä, mutta juuri kun olin ottamassa kahvasta kiinni, oven eteen ilmestyi miehiä jotka näyttivät joiltain Italian stereotyyppi mafiapamauttelijoilta! Joten hahahapoisäkkiä. Kauppoja Helsingissä oli monia, Salossa pääosin ostoksia tehneelle paikka oli ihan toisesta maailmasta.


Tämän jälkeen tulimme takaisin bussille ja lähdimme takaisin Saloon. Mahtava päivä oli kyllä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti